Echtscheidingen

Bij een echtscheiding heeft u altijd een advocaat nodig. Het is voor alle partijen goed om duidelijke afspraken te maken en problemen zoveel mogelijk op te lossen. Een advocaat van Beydals met Klokkers advocaten kan helpen bij het oplossen van problemen, zodat u zonder onnodige strijd uit elkaar gaat.

In sommige gevallen is het wel nodig, dat uw belangen goed verdedigd worden. Ook dan kunt u terecht bij een advocaat van Beydals met Klokkers advocaten. Een advocaat van Beydals met Klokkers Advocaten kan u zowel bijstaan bij afspraken met betrekking tot de kinderen, als bij berekening van alimentatie en de afwikkeling van de boedelscheiding.

Één advocaat voor u beiden.
Indien er geen geschilpunten zijn, die niet in onderling overleg opgelost kunnen worden, kunt u samen één advocaat nemen van Beydals met Klokkers advocaten. De advocaat kan u ook helpen eventuele kleine geschillen op te lossen, bijvoorbeeld door voor u beiden een alimentatieberekening te maken of u gezamenlijk andere informatie te verstrekken.

Gezamenlijk één advocaat leidt voor u tot minder kosten.

Indien u alle geschilpunten zelf, dus zonder advies van een advocaat van Beydals met Klokkers advocaten kunt oplossen, kunt u ook gebruik maken van onze internet echtscheiding. Dit kan worden aangevraagd via via www.echtscheidingnederland.nl. Doordat u alle benodigde gegevens voor het aanvragen van een echtscheiding gemakkelijk thuis online kunt invullen, zijn zowel u als het advocatenkantoor minder tijd kwijt. U kunt uw echtscheiding makkelijk en snel online regelen voor slechts € 775,-.

Ieder een eigen advocaat
Als de problemen tussen u beiden niet eenvoudig opgelost kunnen worden, dan zal ieder van u een eigen advocaat moeten inschakelen. De advocaat van Beydals met Klokkers advocaten kan dan slechts voor één van beide partijen optreden. De ander zal zich tot een andere advocaat moeten wenden.

Mediation
In sommige gevallen zijn de geschillen zo groot, dat met een eenvoudig advies van de advocaat de geschillen niet zijn op te lossen. Als u dan toch wilt proberen de geschillen op te lossen, kan mediation uitkomst bieden. Via de advocaat van Beydals met Klokkers advocaten kan een mediator ingeschakeld worden.  

Financiële afwikkeling
Bij een echtscheiding vindt er geregeld een financiële afwikkeling plaats. Bijvoorbeeld indien u een eigen huis heeft of schulden. De advocaat van Beydals met Klokkers advocaten kan u bijstaan bij de financiële afwikkeling van uw echtscheiding.

Alimentatie
Bij een echtscheiding moet er geregeld worden voorzien in de verzorging en levensonderhoud van de minderjarige kinderen. Daarnaast kan het mogelijk zijn dat u of uw ex-partner behoefte heeft aan een onderhoudsbijdrage. Een dergelijke onderhoudsbijdrage is afhankelijk het inkomen van u, het inkomen van uw (ex-)partner, de relevante lasten en de behoefte. De advocaat van Beydals met Klokkers advocaten kan u bijstaan bij het berekenen van de door u te ontvangen of te betalen alimentatie.

Inloopspreekuur
Elke donderdag van 16.00 tot 19.00 uur is er een gratis inloopspreekuur op het kantoor voor echtscheidingen. 
info@bmkadvocaten.nl
T. +31 (0)20 535 22 22
F. +31 (0)20 535 22 32
Gebouw Sarphatiplaza
6e etage
Rhijnspoorplein 30
1018 TX Amsterdam
Postbus 16626
1001 RC Amsterdam